Läromedels­författarnas hus

För dig som är medlem i Läromedelsförfattarna finns möjlighet att hyra vårt mycket uppskattade hus innanför ringmuren i Visby - Läromedelsförfattarnas hus. Huset erbjuder en inspirerande skrivarmiljö med utrymme för reflektion och rekreation.

Om huset

Läromedelsförfattarnas hus ligger på Knägränd 3 innanför Visby ringmur. Huset har en egen liten innergård, och från övervåningen har du en hänförande utsikt över alla hustaken och havet. På husets baksida finns en liten altan med eftermiddagssol.

Huset är 54 kvm stort fördelat på två våningsplan. På bottenplan finns ett allrum med matplats, soffa, TV och en säng, ett litet sovrum med en säng, en toalett samt ett mindre kök. På övre plan finns ett större rum med två sängar samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Huset har wifi.

Här kan du läsa om vad en medlem skriver om huset.

Omgivningarna

Knägränd är en lugn och stilla gränd på klinten, alldeles i närheten av Österport. Med detta centrala läge har du nära till hela Visbys rika utbud av sevärdheter, nöjen och restauranger. Adelsgatan ligger runt hörnet, och sommartid befinner du dig mitt i Visbys pulserande gatuliv. Under sommarmånaderna kan ljudnivån upplevas som hög, även nattetid.

Anmälan

Sista anmälningsdag för 2022 har passerat.
Anmälan för vistelse under år 2023 öppnar under hösten 2022.

Har du frågor är du välkommen att skriva till visby@laromedelsforfattarna.se