Medlemskap

Skriver du läromedel eller kurslitteratur? Då är vi ditt förbund! Gå med i Läromedelsförfattarna för gemenskap. För ökad kunskap. För ett starkare författarkollektiv.

Som medlem i Läromedelsförfattarna ingår du i en författargemenskap och bidrar till ett stärkt kollektiv. Vi jobbar för att förbättra författarnas förutsättningar, villkor och rättigheter. Som medlem har du möjlighet att hyra vårt hus i Visby och du blir inbjuden till kurser, diskussionskvällar och andra evenemang. Dessutom får du vår tidskrift Manus hem i brevlådan. 
Vi har samlat all information om medlemskapet under Vanliga frågor.

 

"Jag tror på att organisera sig"

Mia Heikkilä är forskare och lektor i pedagogik. Hon brinner för jämställdhet i skolan, och har skrivit kurslitteratur på ämnet. Mia har varit medlem i Läromedelsförfattarna sedan 2019.

"Med åren har förbundet blivit allt viktigare för mig."

Pär Sahlin har skrivit flera läromedel i svenskämnet, och är författare på heltid. Han har varit medlem i Läromedelsförfattarna sedan 2014.

Bli medlem!

Vill du bli en del av Läromedelsförfattarna? Du ansöker enkelt om medlemskap via vårt webbformulär. Vi ser fram emot att välkomna dig som medlem!