Evenemang

Stämma 2024: Kunskap för demokrati

Läromedelsförfattarnas stämma, med tema Kunskap för demokrati, äger rum den 27-28 april 2024 med stämmoförhandlingar på lördagen och konferensprogram söndagen.

27 april 11.30 - 28 april 14.30
Stockholm
Nordic Light Hotel, Vasaplan 7

Foto Sara Lövestam: Stefan Tell

Kunskap för demokrati

Vi befinner oss i en orolig och omvälvande tid. Antalet auktoritära stater i världen ökar, desinformationskampanjer skapar splittring och friheter som tidigare har tagits för givna hotas och inskränks.

I en tid där gränsen mellan fakta och åsikt suddas ut, när mänskliga rättigheter inskränks och demokratin ifrågasätts, är ett kunskapsorienterat samhälle viktigare än någonsin. Läromedel och kurslitteratur rustar barn, elever och studenter till att bli engagerade samhällsmedborgare och för det har vi er författare att tacka.

Läromedelsförfattarnas stämma 2024 går av stapeln den 27–28 april på Nordic Light Hotel i centrala Stockholm. Stämmoförhandlingarna äger rum på lördagen och på söndagen hålls ett spännande konferensprogram under rubriken Kunskap för demokrati.

Program Läromedelsförfattarnas stämma 2024 (öppnas i nytt fönster)

Motioner och förtroendevalda

Information om hur och när du kan lämna in motioner samt förslag på förtroendevalda hittar du under sidan Medlemsdemokrati.

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan.

Anmälan stämma 2024


HUR VILL DU DELTA?

Jag vill delta i: (Endast ett alternativ är möjligt.)

ÖNSKAR DU ÖVERNATTNING 27-28 APRIL?

Välj ett alternativ:


VILL DU BETALA VIA DITT FÖRETAG? Ange i så fall företagsnamn.

Medlemskap