Frukostföreläsning: försäkringar och rättsskydd

Vi bjuder in dig som är medlem i Läromedelsförfattarna eller Författarförbundet på digitala frukostföreläsningar på teman som på olika sätt rör ditt författar- eller översättarskap.

22 maj kl 08.00-08.45
Digitalt
Zoom

Temat för detta tillfälle är försäkringar och rättsskydd.

Föreläsare är Bosse Persson, handläggare på försäkringsbolaget Gefvert som har försäkringar specifikt anpassade för författare, översättare, journalister, dramatiker, illustratörer och andra kulturutövare.

Föreläsningen är gratis och du behöver vara medlem i Läromedelsförfattarna eller Författarförbundet för att kunna anmäla dig. Om du är medlem i bägge förbunden behöver du bara anmäla dig via ett utav oss. Sista anmälningsdag är 21 maj. 

Det här är en av fyra föreläsningar i vår gemensamma föreläsningsserie "Vad varje författare och översättare bör veta". En rad matnyttiga frukostföreläsningar som på olika sätt rör ditt författar- eller översättarskap. Deklaration, försäkringar, trygghetssystem och pensionsplanering. Det kanske inte låter som det mest spännande, men kan lägga grunden för ett författar- eller översättarskap som det går att leva på. Föreläsningarna genomförs på Zoom, börjar kl. 08.00 och pågår i 45 minuter. Du hittar samtliga i vårt kalendarium här på webben.