Kurs: Sociala medier och digital marknadsföring

Hur bygger du ditt varumärke på sociala medier? Vilka kanaler är rätt för dig? Vad ska du lägga upp och när? Det och mycket mer lär du dig på Nina Möllers kurs i sociala medier och digital marknadsföring.

Vi tittar på helheten av den digitala marknadsföringen och går sedan igenom de främsta kanalerna att ha koll på. Webbplats, mejl, sökmotorer m.m. Men störst fokus ligger på sociala medier. Hur ska du strategiskt tänka och arbeta?

Teori varvas med praktiska övningar och du kommer att få konkreta tips på hur du skapar innehåll och får fler följare. Vi kommer även att gå igenom olika verktyg för uppföljning. Efter avslutad kurs kommer du att kunna skapa en förstklassig strategi för din egen marknadsföring.

Nina Möller är utbildare inom digital marknadsföring och driver byrån Odd Kommunikation. Som föreläsare har hon beskrivits som "Karaktär och kompetens inlindat i ett tryggt lugn".

När och var är kursen?

Kursen sträcker sig över två dagar, lördagen den 21:e mars till söndagen den 22:e. Lördagen inleds med lunch kl. 12.30, och själva kursen börjar kl. 13.30. Vi blir klara vid kl. 14.30 på söndagen.

Kursen är i Stockholm, på Freys Hotel som ligger inom gångavstånd från centralstationen.

Vad kostar kursen?

Kursavgiften ligger på 1 700 kr (inkl. moms) för medlemmar, och då ingår kost och övernattning. Om du inte vill övernatta, kontakta Embla Jernstig på embla.jernstig@laromedelsforfattarna.se

Betalning för kursen sker via faktura i förskott.

Hur anmäler jag mig?

Anmäler dig gör du genom att fylla i anmälningsformuläret längre ner på sidan.

Sista anmälningsdag är den 3 mars och anmälan är bindande.

Det finns ett begränsat antal platser, så se till att anmäla dig i tid. Platserna fördelas i turordning, med viss förtur till de som inte tidigare deltagit på någon av våra kurser. Så fort anmälan har stängt får du svar på om du ges plats eller inte.

Vid eventuella förhinder återbetalas kursavgiften endast om din plats kan tas över av någon annan. Vid sjukdom som styrks av läkarintyg återbetalas deltagaravgiften med avdrag för en expeditionsavgift på 200 kr.

Resekostnadsbidrag

Du kan få resebidrag på 17 kr/mil, tur och retur från din bostadsort. Det gäller endast för medlemmar, samt inom Sverige. Belopp under 100 kronor utbetalas inte och vid samåkning betalas endast ett resebidrag ut. Blanketter för detta finns på plats under kursen.

Anmälningsformulär Sociala medier och digital marknadsföring

Så snart du har fyllt i dina uppgifter här nedan och klickat på "skicka" registreras din anmälan. Vi återkommer så snart vi vet om du fått en plats.

Praktisk information gällande kursen hittar du här ovan och i den inbjudan du fått via mejl. Om du har ytterligare frågor gällande kursen kan du mejla till embla.jernstig@laromedelsforfattarna.se.

Sista anmälningsdag är den 3 mars och anmälan är bindande.