Nyheter

Värva en vän!

Har du en medförfattare som ännu inte är medlem i Läromedelsförfattarna? Eller en vän som har gett ut läromedel? Nu kan du som är medlem hjälpa oss att bli ännu fler!

Som medlem i Läromedelsförfattarna ingår du i en författargemenskap och bidrar till ett stärkt kollektiv och bättre villkor för Sveriges författare av läromedel och kurslitteratur. Men ju fler vi är, desto starkare är vår röst. Därför vänder vi oss nu till dig som redan är medlem. Du behövs för att vi ska kunna fortsätta att växa och göra verklig skillnad.

Har du en medförfattare som ännu inte är medlem i Läromedelsförfattarna? Eller en vän som har gett ut läromedel? En granne som skriver kurslitteratur? För varje ny medlem du lyckas värva under februari och mars får du ett presentkort på 200 kronor. Vilken butik väljer du själv. Ingen dålig deal, eller hur?

Så här gör du för att få ditt presentkort

Den du värvar ansöker om medlemskap här på webben. Hen behöver ange ditt för- och efternamn samt din mejladress i ansökan, och först när personen har beviljats medlemskap och betalat sin första faktura får du ditt presentkort. När vi har fått in betalningen får du en länk där du själv väljer vilken butik du vill ha presentkort på. Här ser du vilka butiker du kan välja mellan: Go Gift

Kampanjen pågår under februari och mars, och det är datumet för medlemsansökan som räknas.

Du får ett presentkort för varje vän du värva.

Medlemskap

Ännu inte medlem?

Ansök enkelt om medlemskap via vårt webbformulär. Vi ser fram emot att välkomna dig som medlem! Medlemskap