Kurs: Normkreativt skrivande

14 april kl 09.00-16.00

Stockholm, Freys Hotel, Bryggargatan 12

Under en dag får du som skriver möjlighet att närmare bekanta dig med normkritiken och hur den kan vara en del av ditt författarskap.

Normkritik är en del av de krav som ställs inom de flesta verksamheter som har med lärande och pedagogik att göra och den som skriver läromedel eller kurslitteratur behöver förstå vad det handlar om och hur det kan vara ett användbart verktyg.

Under den här dagen är målet att du som deltar får en fördjupad förståelse kring vad normkritik är och vad vi menar med normkreativitet, samt att du ges en möjlighet att sätta ditt eget skrivande i relation till dina nya kunskaper. 

Ta gärna med text som du funderar kring i relation till normkritik och anmäl inom vilka områden du skriver när du bokar din plats.

Karin Salmson är författare, journalist, förläggare och redaktör med mångårig erfarenhet av att utbilda både kreatörer och pedagoger i normkritik och normkreativitet.

Praktisk information

Plats: Freys Hotel, Bryggargatan 12 i centrala Stockholm.
Dag: 14 april
Tid: 09.00–16.00

Deltagaravgiften är 750 kronor inklusive moms, och då ingår lunch samt för- och eftermiddagsfika.

Sista anmälningsdag är den 27 mars. Vi erbjuder fri avbokning till och med den 24 mars. Har du frågor är du välkommen att mejla till adm@laromedelsforfattarna.se

Anmäl dig här

Om du vill att kursavgiften ska faktureras ditt företag behöver du skriva in dina företagsuppgifter här:

Hjälp kursledaren genom att berätta mer om ditt författarskap och dina förväntningar:

Genom att anmäla dig godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt Läromedelsförfattarnas integritetspolicy.