Deklarationshjälpen

1 mars 00.00 - 30 april 00.00

Rådgivning via mejl, Endast för medlemmar

Att driva sin verksamhet som eget företag är vanligt, men inte alltid enkelt. Under mars och april månad har du som medlem möjlighet att kontakta Deklarationshjälpen. En kostnadsfri tjänst där du får svar på dina frågor om deklarationen.

Våren innebär inte bara pollensäsong och fler soltimmar, det innebär även deklarationstider. Du som är läromedelsförfattare och driver din verksamhet som enskild firma ska lämna en näringsbilaga (NE) till din inkomstdeklaration som ska lämnas till Skatteverket senast den 2 maj. Under mars och april månad har du som medlem i Läromedelsförfattarna möjlighet att kontakta Deklarationshjälpen, där du utan kostnad får svar på dina frågor angående deklarationen via mejl.

Hur funkar det?

Du mejlar dina deklarationsfrågor till skatteexperten Björn Lundén, som svarar dig inom tre arbetsdagar. Björn har skrivit ett stort antal böcker om skatt, ekonomi och juridik och har hållit många deklarationskurser åt Läromedelsförfattarna. Mejladressen får du från oss den 1 mars, tillsammans med närmare instruktioner. Tjänsten är i första hand till för dig som har enskild firma, men Björn svarar även på frågor om handelsbolag och aktiebolag. Observera att vi inte har möjlighet att erbjuda djupare personlig konsultation.

Vill du veta mer? Kontakta adm@laromedelsforfattarna.se.