Torsdagsträff- upphovsrätt och arv

Den 2 maj bjuder vi in till en digital medlemsträff som handlar om upphovsrätt och arv, med Läromedelsförfattarnas jurist Alice Rosenfeldt.

2 maj kl 16.00-16.45
Digitalt
Zoom

Upphovsrätt och arv

Ämnet var temat på Alice föreläsningsturné under hösten 2023. Eftersom flertalet medlemmar inte hade möjlighet att delta på föreläsningarna tar vi upp ämnet igen. Vad händer med dina verk och dina rättigheter när du inte längre finns kvar?

Under träffen kommer Alice att presentera den allmänna arvsordningen och i detalj gå igenom vad man ska tänka på när det kommer till att ärva och testamentera upphovsrätter. Era partners, barn eller andra arvtagare är välkomna att anmäla sig till träffen också.

Torsdagsträffarna är en medlemsexklusiv digital träff där Läromedelsförfattarnas jurist föreläser kortfattat om upphovsrätt, juridik som berör författarskap, eller om branschnyheter. Träffarna är den första torsdagen varje månad kl. 16.00-16.45.

Anmäl dig här

Genom att anmäla dig samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter enligt Läromedelsförfattarnas integritetspolicy.