Kampanj: Ett starkare författarkollektiv

Kollektivet är viktigare än någonsin, och som författare är det ofta ett ensamt arbete. Skriver du läromedel eller kurslitteratur? Då är vi ditt förbund! Under kampanjperioden bjuder vi dig som ny medlem på vårens medlemsavgift.

I över 60 år har Läromedelsförfattarna fört författarnas talan och jobbat för att förbättra villkoren för alla som skriver läromedel och kurslitteratur. Vår vision är ett kunskapsorienterat samhälle där läromedel av hög kvalitet för alla är en självklarhet. Genom den kollektiva kraften från Sveriges samlade författarkår representerar vi en omistlig förutsättning för kvaliteten på utbildningen i Sverige. Ju fler vi är, desto starkare!  

Författarna är kärnan i vårt förbund, och grunden till allt vårt arbete. Nu lanserar vi en kampanj som lyfter vikten av ett starkare författarkollektiv. Med kampanjen hoppas vi att medlemmar tipsar sina författarkollegor om oss, så att fler författare som skriver läromedel och kurslitteratur får upp ögonen för oss och vad vi kan erbjuda genom ett medlemskap.

Gå med i Läromedelsförfattarna för gemenskap. För ökad kunskap. För ett starkare författarkollektiv.

Här blir du medlem

Vill du stötta kampanjen?

Ensam är inte stark, och ju fler vi når ut till desto starkare blir kollektivet. Här finns material för dig som vill dela kampanjen i dina kanaler.

Text att dela:

"Läromedelsförfattarna för samman Sveriges författare av läromedel och kurslitteratur, och jobbar för att förbättra våra förutsättningar, villkor och rättigheter. Jag är läromedelsförfattare och för mig är det en självklarhet att vara medlem.

Alla som blir medlemmar nu får april, maj och juni kostnadsfritt. Jag råder alla mina författarkollegor att gå med i Läromedelsförfattarna. För gemenskap. För ökad kunskap. För ett starkare författarkollektiv."

Tagga dina inlägg med #ettstarkareforfattarkollektiv och tagga gärna @laromedelsforfattarna i bilden.

Bilder att dela:

   

Tryck på bilderna för att öppna dem i nytt fönster.

Tack för att du stöttar kampanjen och bidrar till ett starkare författarkollektiv!