Kurs: Digital marknadsföring

26 november kl 09.00-17.30

Stockholm, Freys Hotel

Hur bygger du ditt varumärke på sociala medier? Vilka kanaler är rätt för dig? Vad ska du lägga upp och när? Det och mycket mer lär du dig på Nina Möllers kurs i sociala medier och digital marknadsföring, varmt välkommen!

Kursen i digital marknadsföring blev en succé när vi höll den i Malmö, så nu kommer den till Stockholm också! 

Vi tittar på helheten av den digitala marknadsföringen och går sedan igenom de främsta kanalerna att ha koll på. Webbplats, mejl, sökmotorer m.fl. Men störst fokus ligger på sociala medier. Hur ska du strategiskt tänka och arbeta? Teori varvas med praktiska övningar och du kommer få konkreta tips på hur du skapar innehåll och får fler följare. Vi kommer även gå igenom olika verktyg för uppföljning. Efter avslutad kurs kommer du kunna skapa en förstklassig strategi för din egen marknadsföring.

Kursledare är Nina Möller, utbildare inom digital marknadsföring och driver byrån Odd Kommunikation. Så här löd ett av omdömena efter kursen i Malmö: "Utbytet mellan oss i gruppen var mycket givande. Och Nina var engagerad och hanterade oss med stor skicklighet."

Plats: Freys Hotel, Bryggargatan 12 i centrala Stockholm.
Tid: 09.00–17.30

Praktisk information

Deltagaravgiften är 750 kronor inklusive moms, och då ingår lunch samt för- och eftermiddagsfika.

Det finns ett begränsat antal platser, och det är först till kvarn som gäller. Sista anmälningsdag är den 19 november.

Vi erbjuder fri avbokning till och med den 21 november.

Anmäl dig här

Om du vill att kursavgiften ska faktureras ditt företag behöver du skriva in dina företagsuppgifter här:

Genom att anmäla dig samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter enligt Läromedelsförfattarnas integritetspolicy.