Kalendarium

Här hittar du alla kommande författarkvällar och annat spännande som är på gång. Under hösten kommer allt ske digitalt, så att du kan delta var du än befinner dig.

 • Träffa Jurist-Johan: Avtal & villkor

  När är det dags att skriva avtal? Hur förhandlar man om sin royalty? Vad händer om en tvist uppstår? Välkommen till en helkväll där vi dyker ner i avtal och villkor, diskuterar svårigheter och utbyter erfarenheter.

  22 september kl 17.30-19.30
  Stockholm
  Digitalt
 • Författarsamtal: Dona Hariri och Lina Stoltz

  När blir trakasserier diskriminering? Vad är egentligen skillnaden på stöld och förskingring? Verkshöjd, vad är det? Och upphovsrätten, hur viktig är den? Välkommen på ett inspirerande författarsamtal om Dona Hariris bok Fatta lagen!

  30 september kl 18.30-19.30
  Digitalt
  Online
 • INSTÄLLT: Författarsamtal: Siv Strömquist & Sara Lövestam

  Detta författarsamtal är inställt på grund av den rådande pandemin.

  6 oktober kl 18.00-19.00
  Linköping
  Digitalt
 • Träffa Jurist-Johan: Allt om upphovsrätten

  Upphovsrätten är på många sätt en förutsättning för ditt författarskap, utan den hade du inte ägt rätten till ditt eget verk. Men hur mycket vet du egentligen om den? Kom på en kväll där vi gör en djupdykning i den upphovsrättsliga världen.

  10 november kl 17.30-19.30
  Stockholm
  Digitalt
 • Författarsamtal: Pär Sahlin och Ingela Korsell

  Hur skiljer sig skrivprocessen åt mellan fakta och fiktion? Hur fångar man sin läsare utan en berättelse? Hur blir fakta spännande? Välkommen till ett författarsamtal där skrivprocessen står i fokus.

  18 november kl 18.00-20.00
  Göteborg
  Stadsbiblioteket