Frukost och Littfest

Fredagen den 13 mars vill vi bjuda dig på frukost på Nya Konditoriet i Umeå, samt inträde till Sveriges största litteraturfestival: Littfest.

Redan efter 38 dagar hade biljetterna till årets Littfest sålt slut, vi är därför väldigt glada att kunna erbjuda våra medlemmar biljetter till fredagens program. Anmäl ditt intresse i formuläret nedan, och vänta inte; det är först till kvarn som gäller.

Frukosten är kl. 08.30 på Nya Konditoriet, Umeås äldsta och kanske bästa konditori. Festivalen är i Umeå Folkets hus, vilket inte ligger långt därifrån, och har ett fullspäckat program från kl. 10.00 till kl. 17.00.

Här hittar du hela fredagens program och alla utställare (pdf, 15 mb)

Vi ser fram emot en trevlig morgon tillsammans och hoppas att ni sedan får en härlig dag fylld med litteratur och kunskap!

Vi har ett begränsat antal biljetter, och de fördelas i turordning som anmälningarna kommer in. Vänligen notera att inga resekostnadsbidrag betalas ut för detta event. Vi bjuder på frukost och inträde, alla övriga kostnader står du själv för.

Anmälningsformulär Frukost och Littfest

Så snart du har fyllt i dina uppgifter här nedan och klickat på "skicka" registreras din anmälan. Vi återkommer så snart vi vet om du fått en plats.

Praktisk information hittar du här ovan och i den inbjudan du fått via mejl. Om du har ytterligare frågor gällande kursen kan du mejla till embla.jernstig@laromedelsforfattarna.se.